Door de lezing over duurzaam opruimen in de bibliotheek in Heythuysen raakte ik erg gemotiveerd om aan de slag te gaan met opruimen. De tips die ik bij de lezing kreeg paste ik meteen toe en dat voelde erg prettig.

Al lange tijd was de administratie mijn grootste ergernis. Ik wilde er wel aan beginnen, maar had geen idee waar ik moest beginnen. Anke had tijdens de lezing een goede indruk op mij gemaakt en daarom besloot ik contact met haar op te nemen. Dit was het moment om iets te doen met al die papieren. Tijdens het intakegesprek voelde het meteen vertrouwd en daarom hebben we ook meteen een afspraak ingepland om samen aan de slag te gaan.  

Anke kwam met een plan van aanpak en we gingen meteen samen aan de slag. Het is me heel goed bevallen. Ik ben ontzettend blij dat het gebeurd is. De administratie is weer overzichtelijk. Ik heb alles in een paar mooie mappen zitten en weet nu moeiteloos alles terug te vinden. De extra tips die ik nog gekregen heb, moeten er voor zorgen dat ik het in de toekomst makkelijk zo kan houden.

Ik ben helemaal HAPPY! En ik kan het andere zeker aanbevelen.

Groetjes,

I. uit Nederweert

Categories:

Tags: