Maak kennis met Anke van Gemert

Anke is het kloppend hart achter 2DO – Professional Organizing. Ze deelt graag haar kennis en ervaring om anderen te ondersteunen bij hun uitdagingen. Ze doet dit vol enthousiasme en overgave. Ga samen op zoek naar rust en ruimte in je huis en in je hoofd. 

“Samen vinden we rust en ruimte in je huis en in je hoofd”

 • NAAM:
  Anke van Gemert
 • THUISSITUATIE:
  Full house: een lieftallige man, twee actieve jongens en een Jack Russel. Altijd druk, altijd gezellig, maar vooral ook een leuke uitdaging om ons huis geordend te houden.
 • VRIJETIJDSBESTEDING:
  Paarden! Mijn grote passie. Ik houd me bezig met rijden, verzorgen, anderen lesgeven. Een prachtige hobby!
 • FAVORIETE PLEK IN HUIS:
  De woonkamer. De plek waar we met het hele gezin bij elkaar komen en tot rust kunnen komen.
 • FAVORIETE RUIMTE OM TE ORDENEN:
  De zolder natuurlijk! Hier kom je veel verborgen schatten tegen die vaak de mooiste herinneringen oproepen, maar ook veel over de bewoners vertellen.
 • FAVORIETE KLEUR:
  Een mooie donkere blauwtint kan ik erg waarderen.

Mijn naam is Anke. Ik ben geboren in 1984 en woon in Nederweert. Samen met mijn man heb ik 2 kinderen. 

In 2020 besloot ik om, naast mijn baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, een opleiding tot Professional Organizer te volgen. Tijdens de opleiding werd ik steeds enthousiaster om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan als PO. Zo ontstond 2DO – Professional Organizing. 

Graag zet ik mijn organisatietalent en enthousiasme in om jou te helpen bij het aanbrengen van ruimte en overzicht in je huis of bedrijf. Tevens bied ik hulp bij het plannen van taken. Samen zoeken we naar een manier om keuzes te maken op het gebied van spullen, documenten en tijd. Dit alles om meer rust te krijgen in je hoofd en je weer thuis te voelen in je eigen huis of op je werk. 

Kijkend naar mijn baan als docent help ik ook graag leerlingen bij het maken van een planning. Hoe kun je je schoolwerk combineren met alle andere dingen die je moet of wilt doen? Het doel is om meer zelfvertrouwen te creëren bij de leerlingen, waardoor het leren beter gaat. Overzicht in taken geeft veel rust! 

Kun jij hulp gebruiken bij het organiseren van je huis of het plannen van taken? Heb je te weinig tijd? Heb je te veel spullen? Ga je kleiner wonen? Heb je te veel documenten waardoor je administratie een chaos is? Moet je het huis van een overleden dierbare opruimen? Weet je niet waar je moet beginnen? Laten we dan beginnen met een kop koffie of thee en een gezellig gesprek. Op deze manier komen we er snel achter op welke manier ik je kan helpen! 

~ Anke van Gemert, Professional Organizer